• Vandaag besteld, dinsdag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Driewieler met duwstang 1 jaar

Een driewieler met duwstang 1 jaar is leuk voor kind en ouders. Je kindje kan kennismaken met de trapbeweging als voorloper voor het latere fietsen. Als je kind geen zin meer heeft om zelf te trappen, dan biedt de duwstang uitkomst. Bij Driewielers.nl vind je in ons ruime aanbod altijd een passende driewieler met duwstang voor kinderen vanaf 1 jaar.

Onze services

  • Vandaag besteld, dinsdag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Handige duwstang

Voor speelplezier en praktisch gemak Een driewieler met duwstang 1 jaar is het eerste fietsje voor je kind dat over trappers beschikt. Je kind kan zich zelf uitstekend voortbewegen op de comfortabele driewieler en biedt voor de ouders praktisch gemak. De duwstang kan gebruikt worden als je kind moe is geworden en er nog een afstand overbrugd moet worden. Omdat een ieder een speciale voorkeur kan hebben met betrekking tot de kleur en uitvoering van modellen, hebben wij een groot aanbod voor je beschikbaar. Zo kun je met de voorkeur voor een kleur, merk en model rekening houden.

Er zijn hippe uitvoeringen te vinden in ons assortiment, maar ook traditionele modellen met een stoere uitstraling en natuurlijk zijn kun je specifiek op zoek gaan naar een driewieler met duwstang 1 jaar voor een jongen of een meisje. Het model Be Move Girl van Smoby is bijvoorbeeld uitgevoerd in roze met wit en perfect voor meisjes. Het model Be Move Cars van Smoby heeft Cars als thema en is ideaal voor stoere jongens.

Accessoires bij driewieler met duwstang 1 jaar Dat je met het ruime aanbod bij Driewielers.nl gegarandeerd kan slagen in de aankoop van een driewieler met duwstang 1 jaar mag duidelijk zijn. Je kunt bij je bestelling meteen ook een of meerdere accessoires bestellen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een kinbeschermer aan te schaffen die als bescherming om het stuur wordt aangebracht. Je kunt bij ons zelfs de naam van je kind op de kinbeschermer laten drukken, zodat het een unieke driewieler met duwstang 1 jaar wordt.

Plaats eerst de driewieler met duwstang 1 jaar in de winkelwagen en kijk dan of je er nog leuke accessoires bij wilt bestellen, zoals de kinbeschermer met naam.

Bekijk ook:

Driewieler met duwstang voor alle leeftijden

Contact

Driewielers.nl
Waterwinweg 9
7572 PD Oldenzaal
Tel. 0541-228002
Contact
Facebook

© 2023 Driewielers.nl is onderdeel van XLShop