• Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Winther driewieler

(194)

Een Winther driewieler is van superkwaliteit. Stevig, degelijk en prachtig om te zien. Met volledige garantie en service. 

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Welke Winther driewieler

Met een Winther driewieler ben je verzekerd van een zeer robuuste stuk buitenspeelgoed die jarenlang meegaat. Een Winther driewieler is er in allerlei leuke kleuren.

Kwalitatief hoogwaardige driewieler

Met een Winther driewieler zit je altijd goed, want dit merk besteed veel aandacht aan duurzaamheid, veiligheid én ergonomische aspecten. Je kind heeft gegarandeerd een geweldige Winther driewieler, die opvalt door kwaliteit.

Jarenlange ervaring

Winther is een Deens merk dat al kinderfietsen maakt sinds 1932. Deze jarenlange ervaring zie je terug in de degelijkheid. Winther maakt niet alleen driewielers, maar ook allerlei andere uitdagende voertuigjes, zoals de Twister. Deze ligfiets beweeg je voort door met je voeten of handen te ‘twisten’. Maar een Winther driewieler is vooral befaamd vanwege zijn robuustheid voor kinderen van 1 tot 6 jaar.

De veel gebruikte Winther driewieler herken je op scholen en speelplaatsen aan het rode frame en zwarte zadel. De modellen zijn er in allerlei vrolijke kleuren, maar elke Winther driewieler voldoet aan dezelfde kwaliteits- en veiligheidseisen. Zo hebben alle Winther driewieler modellen een metalen frame met een speciale poedercoating, wat snel beschadigen voorkomt. Daarbij geeft het metaal het fietsje ook een stevige basis, waardoor het niet snel zal omvallen.

Kiddie

De Winther driewieler Kiddie Rood met Wit, Roze, Blauw of Groen is een cool model met laadbak. Deze heeft witte soft comfort wielen, met een lichte schokdemping. De laadbak is ruim, om allemaal leuke spullen in te vervoeren. Het zadel van de Kiddie is verstelbaar, waardoor deze driewieler geschikt is voor kinderen vanaf 2 tot 5 jaar.  Het stuur van de Winther driewieler heeft witte veiligheidsgrepen, waar de handjes niet gemakkelijk vanaf kunnen glijden.  

Ergonomisch vorm gegeven

De Winther driewieler heeft een speciaal zadel, waar kinderen erg comfortabel op kunnen fietsen. Bovendien maken de zadels het voor kinderen makkelijk om een goede houding aan te nemen. Winther werkt in haar productontwikkeling samen met een team van specialisten, met fysiotherapeuten, om tot de beste kwaliteit te komen. Want Winther wil graag producten maken die bijdragen aan het fysieke en emotionele geluk van kinderen. Buiten spelen met goed speelgoed is heel gezond voor de conditie, maar ook voor de ontwikkeling van een kind. In samen spelen leren kinderen teamwork en rollenspelen. Winther wil producten maken die kinderen uitdagen om gezond bezig te zijn en  daarom wordt er veel aandacht besteed aan ergonomisch goede driewielers.

Familiebedrijf

Deze Deense firma is wereldwijd één van de grootste producenten van driewielers. Winther is desalniettemin nog altijd een familiebedrijf, met veel oog voor kwaliteit en details. Zo worden de producten van Winther als vanouds in Denemarken gemaakt, zodat het bedrijf de veiligheid en kwaliteit zelf kan garanderen. Voor alle modellen en met name voor de Winther driewieler kiest Winther haar verkooppunten over de wereld zorgvuldig uit. Driewielers.nl is partner van Winther en heeft verschillende modellen op voorraad leverbaar, met één jaar garantie. Bestel bij ons je nieuwe Winther driewieler en heb hem morgen al in huis!

© 2024 Driewielers.nl is onderdeel van XLShop