• Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Driewieler met duwstang

Een driewieler met duwstang maakt samen wandelen met de kleine makkelijker.

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Welk model met duwstang is geschikt?

Er is een ruime selectie aan modellen beschikbaar voor kinderen van verschillende leeftijden. De modellen variëren in stijl, luxe en accessoires. Soms wil een kind graag zelf lopen en dan is het niet praktisch om het kind te dragen of te duwen. Als je kind zelfstandig de driewieler kan sturen, dan is het bij alle modellen mogelijk om de duwstang te verwijderen. De meest populaire merken die driewielers met een duwstang aanbieden, zijn Puky en Kettler. Alle stangen zijn verstelbaar voor een comfortabele pasvorm. De luxe modellen beschikken over een extra breed en ergonomisch handvat, waardoor je eenvoudiger met twee handen kunt duwen.

Wanneer je op zoek bent naar een driewieler voor je kind, is het belangrijk om rekening te houden met de leeftijd, grootte en vaardigheden van het kind. Bij jongere kinderen is het wellicht fijn om te kiezen voor een model met een duwstang, zodat je ze kunt helpen bij het driewielers. Bij oudere kinderen die zelfstandig kunnen driewielers, is het wellicht handiger om een model zonder duwstang te overwegen.

Naast de keuze voor een driewieler met of zonder duwstang, is het ook belangrijk om rekening te houden met de vormgeving, de luxe en de accessoires van de driewieler. Veel merken bieden modellen aan met verschillende designs, van sportieve en stoere modellen tot meer verfijnde en luxueuze modellen. Je kunt ook kiezen voor driewielers met extra accessoires.

Al met al bieden de modellen met een duwstang, die beschikbaar zijn van populaire merken zoals Smoby,  Puky en Kettler, een uitstekende oplossing voor jongere kinderen die nog hulp nodig hebben bij het driewielers. De verstelbare stangen en het extra brede en ergonomische handvat zorgen voor comfort en gemak voor beide kind en ouder. Of je nu op zoek bent naar een sportieve, stoere of luxe driewieler, er is voor iedereen wel een model te vinden dat aan de wensen voldoet.

Veiligheid voor alles

De modellen van Smoby bezitten een veiligheidsbevestiging, zodat de kleine stevig in het zadeltje kan blijven zitten. Bij andere merken is deze optioneel bij te bestellen. Als je van plan bent het kind veel buiten te laten fietsen raden wij aan om een veligheidsriem bij te bestellen.

Meesturen met kind

De kleine avonturiers toch een gevoel van vrijheid geven terwijl jij een hand aan het stuur houd? Een aantal modellen beschikken over een meesturende stang. Hierdoor kan je helpen met sturen terwijl je ze vooruit duwt. Bijkomend voordeel is dat je makkelijker en sneller op straat kunt bewegen en bochten kunt draaien zonder de driewieler te beschadigen. 

© 2024 Driewielers.nl is onderdeel van XLShop