• Voor 21:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Kettler driewieler

(413)

De Kettler driewieler heeft een eigentijds ontwerp, is getest op veiligheid en is van zeer goede kwaliteit. Bekijk hier ons ruime aanbod. 

Onze services

  • Voor 21:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Welke Kettler driewieler

Uniek systeem

Kettler heeft een zeer uitgebreide serie driewielers. Ieder kind heeft andere wensen, maar bij dit merk kunnen alle kinderen terecht. Er zijn fietsjes in allerlei kleuren en met allerlei leuke accessoires. En zoals ook met haar sportapparatuur, kan je elke driewieler van Kettler aanpassen op de juiste maat van je kind. Van het goedkoopste model tot het meest exclusieve, alle modellen zijn verstelbaar. Bij sommige kan je het stoeltje verstellen, zodat je kind nog steeds comfortabel kan fietsen als zijn/haar benen wat langer worden. Bij de duurdere modellen heeft Kettler een uniek systeem ontwikkeld. Het frame kan versteld worden, waardoor de afstand tussen de zitting en de trappers wordt vergroot. Zo kunnen kinderen die gemiddeld groter of kleiner zijn voor hun leeftijd prima overweg met een Kettler driewieler.

Duwstang

Deze driewielers hebben nog veel meer ergonomische details, zoals een verstelbare duwstang voor de ouders. Dat maakt het voortduwen van je kind niet alleen plezieriger, maar het is ook beter voor je rug. Door de handige duwstang kan je kind zelfs met gemak mee met een wandelingetje of mee boodschappen halen, want als het moe wordt, dan neem jij het over.

Stuur

 Op de modellen is kun je een stuurvergrendeling en stuurbegrenzing aantreffen. Bij de stuurvergrendeling zet je via een knop aan de voorzijde het stuur vast, zodat je kindje niet meer kan sturen. Een stuurbegrenzing zorgt ervoor dat het stuur niet om zijn as kan draaien, maar ongeveer 30 graden naar links en rechts kan sturen.

Banden

Je kunt kiezen uit kunststofbanden en luchtbanden. Luchtbanden zijn comfortabeler en duurder dan kunststofbanden. Kettler claimt dat de kunststofbanden geluidsarm zijn. Volgens onze eigen test maken ze weldegelijk geluid.

Kiepbak

Omdat spelen natuurlijk vooral leuk moet zijn, hebben alle driewielers van Kettler een kiepbak. Want dat blijft natuurlijk het leukste, dingen vervoeren op je eigen fietsje. Blokjes, aarde, planten, boodschappen of je konijn, eigenlijk kan alles in die leuke kiepbak. De bak kan vergrendeld worden, zodat hij niet kiept als je nog fietst!

Vrijloopautomaat

Op de driewieler modellen van Kettler zit een vrijloopautomaat. Dit betekent dat de trappers niet meer ronddraaien wanneer het fietsje geduwd wordt. Je kindje kan dan even uitrusten en je voorkomt dat de beentjes tegen de trappers stoten. Dat is niet alleen veilig, maar ook erg handig. Uiteraard kunnen ze ook de voeten op de pedalen plaatsen terwijl je duwt.

Veiligheid

Bij Kettler staat veiligheid voorop. Dat is te zien aan de vrijloopautomaat, veiligheidshandvaten, rem (niet alle modellen) en de hoge kuipstoel. Deze hoge stoel voorkomt dat je kind achterover valt, vooral wanneer het geduwd wordt. Ook heeft Kettler veiligheidsriempjes (optioneel bij te bestellen) in de kuipstoeltjes, waardoor je kind veilig zit, bij iedere onverwachte beweging. Die extra veiligheid is wel een prettig idee! Tenslotte alle Kettler modellen zijn op veiligheid getest en hebben een keurmerk.

Duitse degelijkheid

Kettler is een internationaal bedrijf met vestigingen over de hele wereld. Het hoofdkantoor staat in Duitsland, waar het bedrijf in 1949 werd opgericht door de Duitse Heinz Kettler. In de eerste jaren verkocht het vooral fietsen. In de jaren 80 ontstond er een opmars aan hometrainers en andere fitnessapparatuur en al snel was Kettler een van wereldspelers op dit gebied. Later begon de firma met de productie van speelgoedmateriaal zoals loopfietsen, driewielers, quads, skelters, eenwielers en steppen. Nu wordt het bedrijf gerund door Karin Kettler, die de nadruk legt op functionaliteit en innovatie. Al voor het derde jaar op rij is de Duitse firma dan ook verkozen tot 'Most Innovative Brand'. Kettler is Duitse degelijkheid zoals we gewend zijn van onze oosterburen.

Duurzaamheid

Kettler maakt niet alleen veilig en leuk speelgoed, maar ook duurzaamheid is een belangrijke pijler. Een Kettler driewieler heeft een frame van metaal en zijn dan ook zeer sterk. De polyester coating op het frame voorkomt snelle beschadigingen, waardoor de Kettler driewieler jarenlang mee gaan. Met een driewieler van Kettler heb je een sterke, veilige, leuke en gezonde fiets voor je kleuter!

© 2024 Driewielers.nl is onderdeel van XLShop