• Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Smoby driewieler

(93)

Een Smoby driewieler komt uit Spanje. Hippe kleuren en geschikt voor jongens en meisjes. Met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. 

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Welke Smoby driewieler

Naast een Smoby driewieler in Disney licentie, maakt Smoby ook voordelige driewielers in hippe kleuren. Door de hoogwaardige plastic materialen heb je jarenlang plezier van je Smoby driewieler.

Baby Driver

Op zoek naar een complete driewieler voorzien van alle gemakken? Dan is de Smoby Baby Driver een aanrader. Deze uitgebreide driewieler is handig voor zowel ouder als kind. De Baby Driver is zeker geen standaard driewieler. Het grote pluspunt van dit model, is dat deze te besturen is met behulp van de duwstang. Het voorwiel beweegt mee met de duwstang en hierdoor kun jij als ouder bepalen welke kant je op wil. Daarnaast is de driewieler voorzien van o.a. een inschakelbaar vrijloopsysteem, veiligheidsbeugel met accessoires, verstelbare duwstang en (inklapbare) voetsteun. Hierdoor is dit model al geschikt voor kinderen vanaf 10 maanden oud. De driewieler kan met jouw kind meegroeien. Naarmate je kind groter wordt, kun je steeds meer hulpstukken verwijderen. Zo blijft er uiteindelijk alleen een zelfstandige driewieler met kiepbak over waarop jouw kind heerlijk rond kan rijden.

Be Move

Een populair model uit de driewieler serie van Smoby is de Be Move. Verkrijgbaar in een basis uitvoering en een luxer model: Be Move comfort. Met beide uitvoeringen heb je de beschikking over een hippe en stijlvolle driewieler. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en leuk voor zowel jongens als meisjes. Standaard is dit model voorzien van een duwstang en kiepbak. De duwstang is in hoogte verstelbaar tot maximaal 95 centimeter. Mocht je kind al wat groter zijn, dan is de duwstang ook te verwijderen. Speciaal voor de jongere kinderen is er een instelbaar vrijloopsysteem. Schakel je deze in, dan blijven de pedalen stil staan tijdens het duwen. Handig voor kinderen die zelf nog niet kunnen trappen. Kies je voor de Be Move comfort dan heeft de driewieler wat meer extra's. Deze is dan uitgerust met een (verwijderbare) veiligheidsbeugel en voetensteuntjes. 

Diverse modellen

Een Smoby driewieler is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen. Zo kun je kiezen voor de Be Move, Be Fun, Be Move Comfort, Be Fun Comfortt en de Baby Driver driewieler. Afhankelijk van je wensen kun je de driewieler kiezen die het beste bij jou past.

Veel ervaring

Smoby heeft een jarenlange ervaring in het maken van zeer populair speelgoed. Over de hele wereld spelen kinderen hiermee, van kinderkeukens en werkbanken tot ook allerlei kleiner speelgoed. Want Smoby is vooral bekend van haar licentie speelgoed; speelgoed van Disney.

Buitenspeelgoed

Een Driewieler Smoby is een zeer degelijk en kwalitatief stuk buitenspeelgoed. Dit merk maakt ook verschillende leuke driewielers, waar kinderen veel plezier van hebben. Kenmerkend voor de Smoby driewieler is het metalen frame, de leuke kiepbak en de duwstang.

Lange historie

Smoby is van oorsprong een Frans merk, dat al in 1924 is opgericht. In de jaren na de Tweede Wereldoorlog ging het zich richten op kunststof en plastic speelgoed. In 2008 werd Smoby overgenomen door de Duitse Simba Dickie Group en ging verder onder de alom bekende naam Smoby Toys en is inmiddels gevestigd in Spanje.

Juiste prijs-kwaliteitverhouding

Het metalen frame maakt de Smoby driewieler zeer sterk. Terwijl de driewieler erg aantrekkelijk is geprijsd, gaat deze zeker jarenlang mee. Een metalen frame zorgt ook voor stevigheid waardoor de fiets niet gemakkelijk om kan vallen. Dat is wel een veilig idee.

Soort banden

Een ander kwaliteitspunt zijn de hardkunstofbanden. Deze zijn natuurlijk praktisch onverwoestbaar en kunnen niet lek. Daardoor zijn ze geschikt voor iedere ondergrond. Kinderen willen nog wel eens op de achterbanden van de driewieler gaan staan, en dat kunnen deze harde banden prima hebben.

Duwstang

De duwstang is natuurlijk erg handig voor de ouders. Het maakt de driewieler ook heel geschikt voor wat langere wandelingen, zoals boodschappen halen. Je kind kan gemakkelijk mee zonder moe te worden. De duwstang is afneembaar, waardoor je deze eraf kan halen als je kind sterk genoeg is om zelf te fietsen.

Spreekt kinderen aan

De Smoby driewieler is bij kinderen erg gewild vanwege de populaire afbeeldingen. Welke stoere jongen wil er nu niet een Smoby driewieler met een Disney character? En iedere prinses rijdt toch graag op een echte prinsessen driewieler? Met een zo’n Smoby driewieler tover je zeker een lach op het gezicht van je kindje!

Oog voor detail

Daarbij heeft deze speelgoed firma ook aan leuke details gedacht, zoals een kiepbak. Want ieder kind rijdt graag zijn eigen spulletjes rond, zoals een knuffeltje, een tuitbeker of speen, of jouw boodschappen! Ook leuk zijn de stijlvolle kleuren, voor zowel het frame, het zadel als de banden. Zo is een Smoby driewieler bij elk kind populair.

Vrijloopautomaat

Veiligheid staat bovenaan. Daarom heeft een Smoby driewielers in bijna alle gevallen een vrijloopautomaat. Dat betekent dat de trappers niet meer ronddraaien wanneer je de Smoby driewieler voortduwt. Dit voorkomt dat je kind zijn beentjes kan bezeren aan de ronddraaiend trappers.

Veiligheid

Ook hebben de meest Smoby driewieler modellen voor de veiligheid een stuurbegrenzer én een stuurvergrendeling. De stuurbegrenzer zorgt ervoor dat het stuurtje niet geheel door kan draaien, het beperkt de draaihoek. Dit scheelt onnodige valpartijen, omdat met name jonge kinderen nog snel afgeleid zijn en veel om zich heen kijken. Een stuurbegrenzer houdt het stuur in een goede stand, waardoor je kind het stuur altijd onder controle houdt. Dit geeft je kindje zelfvertrouwen.

Vergendelen van het stuur

Stuurvergrendeling komt goed van pas wanneer je de duwstang gebruikt, zodat je kindje niet meer zelf kan sturen. Je kan dan als ouder bepalen waar de rit naar toe gaat, en dat is soms best handig!

Veiligheidsbeugel

Een belangrijk veiligheidsaspect voor de allerkleinste fietsers is de veiligheidsbeugel. Deze beugel zit boven het zadel en voorkomt dat je kindje van de Smoby driewieler af kan vallen. Daardoor kunnen kinderen al vanaf 10 maanden mee met de driewieler! Voor deze kinderen heeft een Smoby driewielertje ook voetensteuntjes, die je er gemakkelijk afhaalt als je kindje zelf bij de trappers kan. En tenslotte een veiligheidsriempje op je Smoby driewieler is superhandig, waardoor je peuter minder makkelijk valt en ook niet op een onverwacht moment kan afstappen.

Perfecte aankoop

Met een Smoby driewieler heb je zonder twijfel een zeer complete driewieler tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

© 2024 Driewielers.nl is onderdeel van XLShop