• Voor 23:59u besteld, dinsdag in huis!
  • Gratis verzenden va. € 19,95
  • Volledige garantie

Driewieler kettler

Een driewieler van Kettler staat garant voor degelijkheid en kwaliteit. Je kind zet met dit leuke vervoersmiddel de eerste stapjes op weg naar het echt leren fietsen. Bij Driewielers.nl vind je het beste aanbod van dit Duitse merk dat de perfecte verhouding biedt tussen prijs en kwaliteit. Bekijk nu het assortiment en bestel de driewieler Kettler online.

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, dinsdag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Welke driewieler van Kettler

In leuke kleuren Een driewieler van Kettler vind je bij ons in de leukste kleuren en altijd uitgevoerd in een fraai design met stoere elementen. In het assortiment van Driewielers.nl zijn van het Duitse merk meer dan tien verschillende uitvoeringen beschikbaar. Zo kun je onder meer een driewieler Kettler kopen in een stijlvolle kleurencombinatie zwart met rood, maar kun je specifiek voor meisjes bijvoorbeeld ook voor een roze uitvoering gaan.

Ook blauw, paars, oranje, rood en een combinatie van rood met groen komen voor in het assortiment met driewielers van Kettler, zodat je rekening kunt houden met de favoriete kleur van je kind.

Vanaf 1 jaar en vanaf 2 jaar Bij het maken van een keuze voor een driewieler Kettler kun je rekening houden met de leeftijd van je kind. Bij Driewielers.nl zijn er zowel driewielertjes voor kinderen vanaf 1 jaar beschikbaar als voor kinderen in de leeftijd vanaf 2 jaar. Overigens beschikken alle modellen over een duwstang en geldt bij bepaalde uitvoeringen dat het frame verstelbaar is, zoals bij de Happytrike Air Starlet.

Je kunt bij het maken van je keuze verder ook rekening houden met bijvoorbeeld de aanwezigheid van een verstelbare kuipzitting, kiepbak en andere accessoires. Om een goed beeld te krijgen van de verschillen, wordt aangeraden om per driewieler Kettler de specificaties te bekijken. Zo kun je tot de beste keuze komen en heeft je kind een lange tijd veel plezier van de driewieler.

De verhouding tussen prijs en kwaliteit is uitstekend te noemen bij de driewieler Kettler. De Duitse degelijkheid en vakmanschap zijn op alle modellen van toepassing. Na de vergelijking van de modellen bestel je direct de driewieler Kettler van je voorkeur en maak je een keuze uit een van de veilige betaalmethoden. Zelf een afleverdatum kiezen is mogelijk als de voorgestelde dag niet goed uitkomt.

Bekijk ook:

Driewieler met duwstang blokker Driewieler met duwstang Bart Smit

Contact

Driewielers.nl
Waterwinweg 9
7572 PD Oldenzaal
Tel. 0541-228002
Contact
Facebook

© 2021 Driewielers.nl is onderdeel van XLShop
Wij gebruiken alleen de toegestane standaard cookies. Vragen? cookiepagina. Ik ga akkoord